Віолета Лабазюк привітала військовослужбовців з річницею створення військового формування

З нагоди Дня захисників і захисниць України та другої річниці створення військового формування голова обласної ради Віолета Лабазюк привітала воїнів однієї із частин Сил спеціальних операцій.

Вже черговий рік поспіль День захисників і захисниць України має особливе значення для нашої держави. У цю дату вся країна вшановує військових і кожного українця, які власними силами, кров’ю і життям метр за метром звільняють та захищають рідну землю.

“Сили спеціальних операцій – це еліта Збройних сил України. Сьогодні, дивлячись на обличчя присутніх, стає зрозуміло, що надійне, мирне майбутнє наших дітей та спокійна старість батьків у вільній незалежній Україні точно буде. Хочу подякувати за вашу відданість державі, за те, що ризикуєте щодня найціннішим, за наші збереженні життя, за те, що Хмельниччина може жити та розвиватись, – сказала Віолета Олександрівна у своєму виступі. – Вічна пам’ять героям, які віддали життя за свободу нашого народу. Нехай вас усіх береже Бог. Слава Силам спеціальних операцій. Слава Збройним силам України. Слава Україні!”.

За сумлінне виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення перемоги та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України Віолета Лабазюк нагородила спецпризначенців Грамотами та цінними подарунками.

Слава героям, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє.

 

попередня статтяГромлять окупантів на БМП-2, мріють про Bradley!
наступна статтяПідтримка дітей з особливими потребами – в пріоритеті