1 жовтня – День захисників та захисниць України

Сьогодні важливий день для всієї країни. День, коли кожен українець має вшанувати пам’ять героїв, які віддано боронять територію нашої держави. 1 жовтня Україна відзначає одразу дві важливі дати – День захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці.

Цей день став символом визнання та вдячності військовим і громадянам України, які встали на захист своєї країни. Боронити державу – непроста справа, проте Збройні сили України успішно з нею справляються. І ми мусимо допомагати їм усім, чим можемо – не тільки сьогодні, а й кожного дня.

З цієї нагоди, за участі голови обласної ради Віолети Лабазюк, її заступників, представників виконавчого апарату обласної ради, керівництва обласної військової адміністрації та Хмельницької міської ради відбулося урочисте покладання квітів до меморіальної Стели пам’яті героїв Небесної Сотні та Героїв неоголошеної війни на сході України і до памʼятника Героям Небесної Сотні. До заходу долучилися керівники силових, правоохоронних структур та мешканці обласного центру.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували найвідданіших борців, які віддали своє життя за незалежність та свободу України.

У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина.

Слава усім нашим захисникам та захисницям!

 

 

 

 

попередня статтяЗ Днем захисників та захисниць України!
наступна статтяСпецпогашення марки «Під покровом Богородиці»