“За відданість державі”: Віолета Лабазюк вручила військовим нагрудні знаки

У День захисників та захисниць України у сесійній залі Будинку рад відбулися урочистості.

За участі голови обласної ради Віолети Лабазюк, її заступників, представників виконавчого апарату обласної ради та керівництва обласної військової адміністрації відбулося нагородження військовослужбовців, рятувальників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, представників поліції, військових медиків та волонтерів Хмельниччини.

Сьогодні – важливе свято, яке відзначає мужність і героїзм тих, хто боронить нашу країну. Цей день залишається важливим нагадуванням про цінність миру і безпеки в нашій державі та символізує визнання внеску всіх захисників, які стоять на варті свободи українського народу.

“Ми відзначаємо важливий день для кожного з нас. Українці – найкращі, і це факт, адже попри всі виклики, які ми щоденно проживаємо, кожен, відповідно до своєї професії, демонструє високі показники. Наші діти – справжні патріоти – все це – великий прояв активної громадянської позиції та прагнення жити у вільній, незалежній державі, – зазначила у вітальному слові Віолета Лабазюк. – Хочу згадати тих відважних людей – чоловіків і жінок, захисників і захисниць, які віддали найцінніше – власне життя за мир, за незалежність, за Україну. Щирі слова вдячності усім військовим формуванням за державну службу, за збережені людські життя, за те, що Хмельниччина сьогодні статусується тиловим регіоном”.

За самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення перемоги та з нагоди Дня захисників та захисниць України голова обласної ради вручила добровольцям та волонтерам Грамоти Хмельницької обласної ради та нагрудні знаки “За відданість державі”. Також Грамотами обласної ради та цінними подарунками було відзначено представників Головного управління Національної поліції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та військових.

попередня статтяПередано допомогу дітям Солобковецького навчально-реабілітаційного центру
наступна статтяГолова обласної ради відвідала військових у Хмельницькому військовому госпіталі