Голова обласної ради відвідала військових у Хмельницькому військовому госпіталі

З нагоди Дня захисників та захисниць України голова обласної ради Віолета Лабазюк разом із першим заступником Володимиром Гончаруком відвідали військових, які проходять реабілітацію у Хмельницькому військовому госпіталі.

З перших днів війни заклад надає послуги з лікування та реабілітації військовим, які виборюють свободу та боронять територіальну цілісність нашої країни. Висококваліфіковані працівники госпіталю надають ветеранам повний спектр якісних медичних послуг, в тому числі піклуються про їхнє психологічне здоров’я.

За участі Духовної ради відбулася молитва за військових, які знаходяться на фронті, проходять реабілітацію, за їх сім’ї, за тих, хто віддав своє життя за Україну.

“Маю честь подякувати вам від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто за мужність, відвагу, можливість жити, за те, що ціною власного життя ви виборюєте довгоочікувану перемогу, – звернулася до військових Віолета Олександрівна. – Нехай Бог пошле вам сили якнайшвидше пройти реабілітацію та повернутися до своїх сімей, а Пресвята Богородиця оберігає вас “.

Користуючись нагодою, голова обласної ради передала захисникам листівки із привітаннями, які були спеціально виготовлені вихованцями нашого Хмельницького обласного центру туризму, краєзнавства та екологічного виховання учнівської молоді.

Також, для військового госпіталю передала від благодійної фонду «Ми поруч!» сертифікат на придбання двох систем звʼязку “Starlink”.

Подібні зустрічі допомагають усвідомити, що турбота про кожного захисника – це спільна справа всіх громадян. Вони нагадують, що навіть у найскладніші часи не можна забувати про тих, хто на передовій або в тилу бореться за наше спільне майбутнє.

 

попередня стаття“За відданість державі”: Віолета Лабазюк вручила військовим нагрудні знаки
наступна статтяВідбувся форум “Сучасна ветеранська політика”