Розпочато реалізацію спільного проєкту обласної ради та громадської спілки “Асоціація мультиспорт”

За ініціативи голови обласної ради Віолети Лабазюк у серпні цього року підписано Меморандум про співпрацю між Хмельницької обласною радою та громадською спілкою “Асоціація мультиспорт” в особі керівника  Андрія Попова.

Документ передбачає взаємодію сторін задля створення умов для якісної професійної діяльності у сфері фізичної культури та спорту. Основна мета співробітництва – популяризація здорового способу життя, впровадження фізичної культури і спорту у навчання, роботу, побут, відпочинок, проведення фізкультурно-оздоровчої та рекреаційної роботи, організація масових спортивних заходів тощо.

У межах реалізації меморандуму заплановано втілення зазначених вище ініціатив у комунальних закладах освіти нашої області. Перший заклад, який розпочав втілення проєкту фізкультурно-спортивної роботи з розвитку різних видів спорту, став Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради. У заході взяли участь учні навчального закладу, керівництво ліцею та вчителі.

Вчора вихованці навчального закладу з цікавістю та дитячим захопленням освоювали нові спортивні ігри: диск-гольф, панна-футбол, доджбол, флорбол, корфбол, фризбі, регбі 5 та бадмінтон.

Спорт виховує, дисциплінує, робить здоровішими як фізично, так і ментально. Тому вкрай важливо залучати молоде покоління до активного способу життя, популяризуючи фізичну культуру та спорт.

У рамках меморандуму подібні заходи відбудуться ще в 11-ти освітніх комунальних закладах обласної ради.

 

попередня статтяЯкі документи потрібні для оформлення субсидії у 2024 році: список та основні зміни
наступна статтяОбласна рада опрацювала документи претендента на посаду ректора обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка