Щорічний національний тест з медіаграмотності

Вже третій рік поспіль, напередодні Глобального тижня медіаграмотності, національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та стратегічних комунікацій України разом з партнерами організовує національний тест з медіаграмотності.

Тест можна пройти 17 жовтня з 8:30 до 23:59 за посиланням.

Після відповіді на 25 запитань з 5 тематичних блоків можна дізнатися свій результат. А правильні відповіді відображатимуться 18 жовтня на сайті Фільтра. Усі, хто складе тест, отримає сертифікат на електронну пошту впродовж 2 тижнів.

50 учасників і учасниць, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найкоротший час, отримають подарунки від партнерів: подарункові сертифікати на книги у Vivat, портативні зарядки, термокружки, ігри з медіаграмотності тощо. Щоб претендувати на подарунки, потрібно скласти тест 17 жовтня. Проте він буде доступним на сайті для всіх охочих і після цієї дати. Долучайтеся!

Національний тест з медіаграмотності реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та стратегічних комунікацій за підтримки ПРООН в Україні й фінансування уряду Японії, а також проєктом з медіаграмотності і когнітивної стійкості в Україні, що реалізується Zinc Network і фінансується урядом Великої Британії. Національний тест з медіаграмотності втілюється разом з програмою USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine, та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», який втілюються IREX Ukraine за підтримки Посольства США.

Джерело: МОН

попередня стаття15 жовтня – Міжнародний день білої тростини
наступна статтяЯк захистити бізнес від кібератак? Доєднуйтеся до безоплатного вебінару