
Метою конкурсу бізнес-ідей є створення умов для сталого розвитку підприємництва в сфері громадського харчування у містах та селах шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування (покращення матеріально-технічної бази, запуск нового сервісу/формату/ меню, зміна локації або відкриття додаткової точки) малого та середнього бізнесу, шляхом надання мікрогрантів.
У Конкурсі можуть брати участь: діючі власники та керівники закладів за напрямами закладів громадського харчування Street & Casual Food (стрітфуд точки, фудтраки, кав’ярні, пекарні) та Middle Segment (ресторани, кафе, Dark kitchen, бари, паби, заклади при готелях), які прагнуть підвищити якість послуг, розширити асортимент або покращити операційні процеси.
Дедлайн подачі заявок – 27 липня ц.р.
Детальніше про умови участі в конкурсі за посиланням https://bit.ly/44uukJl
Джерело: House of Europe