Державних службовців привітали з професійним святом

Сьогодні в сесійній залі Будинку рад відбулися урочистості з нагоди 100-річчя запровадження державної служби України та Дня державної служби України, яке щорічно відзначається у нашій державі 23 червня.

В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, заступника керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, голова Федерації профспілок області Геннадій Харьковський, які привітали державних службовців краю та ветеранів державної служби.

Цьогоріч відзначається 100-річчя державної служби в Україні – 1918 року гетьман Павло Скоропадський здійснив важливі установчі заходи, аби заснувати славетний корпус державної служби України.

На сьогодні в Хмельницькій області працюють 4425 державних службовців: з них 372 – в облдержадміністрації,  1617 – в райдержадміністраціях, 2436 – у територіальних органах центральних органів виконавчої влади.

Від імені голови обласної ради Михайла Загородного, усього депутатського корпусу державних службовців області привітала заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко.

«Я щиро вам дякую за те, що кожен з вас присвятив себе служінню державі в ці дуже непрості часи. Саме від сумлінної роботи державного службовця, який має гнучко реагувати на потреби і запити сучасного суспільства, залежить відношення наших мешканців до влади і довіра.  Окремі слова подяки адресую ветеранам державної служби, які присвятили служінню державі своє життя», сказала Тетяна Зеленко.

Посадовець побажала учасникам зібрання міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Окремим державним службовцям Тетяна Зеленко вручила Грамоти обласної ради та цінні подарунки.

Під час урочистостей відзначили нагородами переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

 

 

попередня статтяВідбувся Міжнародний авіаційний форум «Відродження та розвиток авіаперевезень з регіональних аеропортів»
наступна статтяВідбулися традиційні Ахматовські читання