З турботою про громадян похилого віку

Заступник голови обласної ради Валерій Лесков з робочим візитом відвідав Вільховецький будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, що розташований у Новоушицькому районі.

Разом з керівником комунального закладу обласної ради Людмилою Войтенко Валерій Олександрович оглянув територію будинку-інтернату, ознайомився із соціально-побутовими умовами проживання ветеранів на інвалідів.

За словами Людмили Володимирівни, вони забезпечені продуктами харчування та необхідними медикаментами. У кімнатах та приміщенні зроблений ремонт, є необхідні меблі та інвалідні візки. На території є підсобне приміщення під склади, гараж, криниця; облаштовані пральня та ванна кімната. Всього в інтернаті працює 16 працівників. Наразі в інтернаті всі місця зайняті – тут проживає 30 громадян похилого віку.

Із задоволенням спілкувались з гостем і самі пенсіонери, вони були зворушені турботою та увагою до себе. Розповідали посадовцю про життя в інтернаті та свій життєвий шлях.

Валерій Олександрович побажав їм міцного здоров’я, щастя, поваги від оточуючих та ще довгих років життя.

“Турбота про людей похилого віку – справа кожного з нас, адже моральна і матеріальна підтримка і допомога особливо необхідні у такому поважному віці, – переконаний Валерій Лесков. –  Потрібно робити все для того, щоб такі люди не відчували себе одинокими”.

попередня статтяКерівники області зустрілися з представниками Міжнародної місії ENEMO
наступна статтяДо уваги зацікавлених осіб!