Хмельниччину відвідав Блаженнійший Митрополит Епіфаній

Голова обласної ради Віолета Лабазюк та заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко взяли участь у Божественній літургії з нагоди свята Обрізання Господнього та в День вшанування пам’яті святителя Василя Великого. Богослужіння у Свято-Андріївському кафедральному соборі м. Хмельницький очолив Блаженнійший Митрополит Епіфаній.

Віолета Лабазюк вважає, що приїзд на Хмельниччину Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Епіфанія – знакова для нашої області подія:  “Сьогоднішнє богослужіння у цей святковий для усіх християн день – ще одне яскраве підтвердження значимості у нашому житті найголовніших духовних цінностей”.

 Варто зауважити, що депутатський корпус обласної ради усіляко сприяє утвердженню прав і свобод громадян на віросповідання, надає підтримку релігійним організаціям у реалізації їхніх ініціатив. Вже стало доброю традицією проведення Молитовних сніданків та участь у них представників влади.

А найкращим проявом і підтвердженням шанобливого ставлення до історії та віросповідання є і має бути наша щоденна праця та християнська поведінка на всіх рівнях і в усіх проявах суспільного життя.

В ім’я України, рідної нам Хмельниччини, нинішніх та прийдешніх поколінь.

попередня статтяВ обласну раду завітали щедрівники
наступна стаття16 січня – Всеукраїнський день пам’яті героїв-кіборгів