Сергія Нижника обрано директором Кам’янець-Подільського фахового коледжу культури і мистецтв

За кандидатуру чинного директора Сергія Нижника віддали свої голоси 64 виборців (68 % від кількості). Інший кандидат, Роман Ковальський, отримав 25 голосів (26%) у свою підтримку.

Вибори директора Кам’янець-Подільського фахового коледжу культури і мистецтв проходили 16 лютого за участю  заступника голови обласної ради і члена наглядової ради Валентина Соколюка та начальника управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату облради Едуарда Монастирського.

У рамках оголошеного конкурсу на заміщення посади директора до обласної ради надійшла дві заяви – від нинішнього керівника Сергія Нижника та від викладача закладу Романа Ковальського.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про фахову передвищу освіту» після проведення спеціальної перевірки головою обласної ради з новобраним керівником буде укладений контракт.

До слова, 9 лютого відбулися вибори директора Хмельницького базового медичного коледжу, 10 лютого – Кам´янець-Подільського фахового медичного коледжу,  15 лютого  – Шепетівського медичного коледжу.

попередня статтяОбрано директора Шепетівського медичного фахового коледжу
наступна статтяДо уваги зацікавлених осіб!