Відбулося відкриття творчої родинної виставки «Об’єднані талантом»

Нещодавно у виставковій залі Хмельницької обласної бібліотеки для молоді відкрилася  творча  родинна виставка  «Об’єднані талантом». Свої роботи  у мистецькому вернісажі представили Надія Борецька – член Національної Спілки художників України, викладачка Хмельницької художньої школи, лауреатка премій ім. Богдана Хмельницького (м.Хмельницький) та «Різдвяна містерія» (м.Луцьк), її син Вадим Піщерський – художник,  дипломант Всеукраїнських мистецьких конкурсів, нині військовослужбовець Збройних Сил України, та сестра художниці Любов Юркова – майстриня-дебютантка печворку (клаптикового шиття).

З давніх часів народне мистецтво побутувало у родинному колі, об’єднуючи різні покоління. Саме тому родинна творчість асоціюється з найтеплішими моментами життя, які залишаються з нами назавжди. Все те, що близьке і цінне для кожної людини, знайшло втілення в мистецьких творах і декоративних виробах  Надії Борецької та  її рідних.

На виставці представлені біля 40 робіт трьох авторів, виконані в різних техніках: живопис, графіка, декоративні твори. Поряд з тим, усі роботи об’єднані спільною вірою, що Перемога і мир незабаром обов’язково прийдуть на нашу українську землю.

Виставка «Об’єднані талантом» демонструватиметься впродовж місяця. ЇЇ мета – показати, що в складний час випробувань сила українців – в єдності, згуртованості та відданості рідній державі.

 

попередня статтяКерівники Кам’янець-Подільської районної ради удостоєні відзнак
наступна статтяЩирі співчуття та світла пам’ять