Другий Національний тиждень читання

Протягом тижня, від 12 до 19 грудня, Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека бере участь у другому Національному тижні читання, який проходить за ініціативи Український інститут книги.

Впродовж тижня бібліотека на своїх інформаційних ресурсах публікуватиме і поширюватиме інформацію про найпопулярніші книжки серед читачів книгозбірні у 7 жанрах популярної художньої літератури та у 7 жанрах популярної літератури нон-фікшн українських та іноземних авторів, виданих українською мовою та видавництвами України.

Будуть представлені літературні жанри: пригоди, детективи, наукова фантастика, популярна історія, мемуари, біографії, автобіографії, тревелоги, подорожні нотатки, популярні видання про науку для дорослих, мистецькі видання, практична психологія, мотиваційна література, мелодрами, сімейна сага, комікси, графічні романи тощо.

За переліком цієї літератури у відділі абонемента обласної бібліотеки підготовлено розгорнуту книжково-ілюстративну виставку, де можна ознайомитись з книгами та взяти їх почитати додому.

Стежте за сторінкою обласної універсальної наукової бібліотеки у соціальній мережі Фейсбук, вебсайті та вибирайте літературу за вашими вподобаннями.

За матеріалами Хмельницької обласної

універсальної наукової  бібліотеки

попередня статтяВідбулося засідання Інвестиційної ради Регіонального фонду підтримки підприємництва по Хмельницькій області
наступна статтяПрезентовано фотодокументальну виставку «Комунізм = рашизм»