Державних службовців привітали з професійним днем

23 червня в наші державі відзначається День державної служби.

Україна переживає найскладніший період своєї новітньої історії – довелося відкласти чимало нагальних питань розбудови українського суспільства та об’єднатися задля головного – протистояння агресору задля збереження свободи та територіальної цілісності держави.

Сьогодні висококваліфіковані державні службовці є не лише головним фактором у забезпеченні якісної та ефективної діяльності органів державної влади, а й потужною силою для наближення нашої перемоги над ворогом.

З нагоди Дня державної служби в сесійній залі Будинку рад відбулися урочистості.

Перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук привітав від імені керівництва та депутатського корпусу обласної ради службовців апарату обласної військової адміністрації, її структурних підрозділів та територіальних управлінь центральних органів влади.

«Державний службовець – це  людина, яка працює на українське суспільство. Це велика честь, але й водночас і величезна відповідальність. Держава не може існувати без такого важливого блоку, як публічна служба, – сказав Володимир Володимирович. – Як у всьому світі, так і в Україні структури органів державної влади і органів місцевого самоврядування не можуть функціонувати одна без одної.  Всі ми – і державні службовці, і посадові особи місцевого самоврядування працюємо на засадах відповідальності перед людиною і державою. Для кожного із нас першочерговою вимогою часу є дотримання високих принципів служіння своєму народу, демократизму і законності, гуманізму і соціальної справедливості. Служба в органах місцевого самоврядування тісно пов’язана із державною службою не лише колом питань соціально-економічного характеру, які є головними в нашій діяльності, але і дуже схожими принципами проходження служби. Від нашої спільної діяльності значною мірою залежить авторитет влади, функціонування державного механізму, забезпечення економічного і соціального розвитку регіонів та нашої країни».  

За сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня державної служби Володимир Гончарук нагородив Грамотою обласної ради державних службовців апарату та окремих управлінь ОВА: заступника директора – начальника управління фінансів та надання соціальних послуг, головного бухгалтера Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації Олену Власюк, головного спеціаліста відділу планування та організації заходів цивільного захисту управління  з питань цивільного захисту Департаменту з питань оборонної роботи та цивільного захисту ОВА Тетяну Лемешко, заступника начальника управління культури – начальника відділу   з питань культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОВА Валентину Лукашук та завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції обласної військової адміністрації Андрія П’ятницького.

Державних службовців з нагоди професійного дня також привітав та нагородив Почесними Грамотами та Подяками начальник обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

попередня статтяДопомога тим, хто її потребує
наступна статтяПсихологічна підтримка під час війни: де отримати