Віолета Лабазюк привітала працівників Нацполіції з професійним днем

Українські поліцейські завжди там, де потрібна допомога. День Національної поліції, запроваджений в Україні дев’ять років тому, підкреслює важливість ролі правоохоронних органів у житті  нашої країни.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк від імені депутатського корпусу та від себе особисто привітала керівництво та колектив Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області з професійним днем.

“Дев’ять років із Дня створення Національної  поліції України –  це період  становлення та випробувань”, –  звернулася до правоохоронців Віолета Олександрівна.  – Увесь цей час і до сьогодні ваша місія залишається незмінною – «Служити та захищати».

Віолета Лабазюк додала: “За період відновлення України кожен із нас, незалежно від сфери діяльності та посад, переживає складні часи. Більше десяти років неоголошеної війни в Україні, третій рік широкомасштабного вторгнення…  Поліцейські, у числі інших захисників, відстоюють територіальну цілісність та незалежність нашої держави. На жаль, чимало з вас віддали найцінніше – власне життя – в боротьбі за Україну.  Світла пам’ять та шана усім полеглим правоохоронцям”.

В умовах ворожого вторгнення працівники поліції не лише забезпечують порядок та безпеку громадян, а й допомагають евакуювати жителів із зони бойових дій, документують злочини, вчинені агресором, та протистоять йому на полі бою. Сьогодні значна кількість представників Національної поліції України беруть безпосередню участь у військових діях на фронті з метою деокупації нашої держави.

“Бажаю нам усім довгоочікуваної Перемоги, стабільного та справедливого миру, вірного служіння Українській державі. Слава усім Героям, які в  цю хвилину відстоюють нашу державу. Слава Україні!” – завершила голова обласної ради.

Віолета Олександрівна вручила Подяки обласної ради одним із кращих у професії правоохоронцям Хмельниччини за належне надання поліцейських послуг та самовіддане служіння українському народу.

Щира подяка всім працівникам поліції за їхню важливу та відповідальну роботу.

попередня статтяПривітали з ювілеєм