Ініціатива Віолети Лабазюк в дії: медики Деражнянщини застраховані від COVID-19

22 січня заступник керівника апарату обласної ради Тетяна Зеленко відвідала Деражнянську міську територіальну громаду. За дорученням голови обласної ради Віолети Лабазюк Тетяна Іванівна вручила страхові сертифікати 91 медичному працівникові, задіяному до лікування хворих на коронавірус.

«Я хочу подякувати вам за невтомну працю та щоденну боротьбу та щоденні ризики, – звернулась Тетяна Зеленко до присутніх  у актовій залі медиків. – Сподіваюсь, що ці страхові поліси допоможуть вам відчувати себе захищеними. Однак, щиро бажаю, аби вам не довелось ними скористатись.»

Усі ці медичні працівники, які отримали сьогодні страхові сертифікати, стоять на передовій у боротьбі з невидимим ворогом – коронавірусом.

Вручення відбулось у актовій залі Деражнянської центральної районної лікарні за участю депутата обласної ради Олени Лемещук.

Страховки сьогодні було вручено не лише працівникам цього медичного закладу, а й медперсоналу Деражнянського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

Тетяна Зеленко поспілкувалась із головним лікарем ЦРЛ Володимиром Онуфрійчуком, головним лікарем ЦПМСД Михайлом Затворніцьким. Керівники обговорили проблеми та першочергові потреби даних медзакладів.

В другій половині дня було вручено страхові сертифікати  ще  дев’ятьом медичним працівникам Сатанівського ЦПМСД.

попередня статтяВіолета Лабазюк: «Мета українців єдина – зберегти цілісність незалежної і суверенної держави»
наступна статтяДо уваги усіх зацікавлених!