7 грудня – День місцевого самоврядування

Шановні депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Хмельниччини!

         Прийміть найщиріші вітання з нагоди  нашого спільного професійного свята!

         7 грудня не лише свято тих, хто щоденною працею вирішує нагальні проблеми територіальних громад та відстоює інтереси людей, це – свято кожного українця, якому не байдужа доля рідного міста, села, області та держави загалом.

            Комфортне життя територіальних громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Саме тому вкрай важливими є процеси децентралізації, які першими з реформ продемонстрували успішні результати. Розвиваючи території, представницькі органи влади повертають собі довіру та підтримку людей.

Місцеве самоврядування області, яке сьогодні представляють 60 громад різного рівня і до складу яких входить майже півтори тисячі міст, сіл і селищ області, з перших днів непростих змін демонструють злагоджену роботу і тримають лідерські позиції з розбудови нової якості життя в Україні.

         Високу відповідальність за розвиток місцевих ініціатив, добробут та соціальний захист мешканців територіальних громад покладено на депутатів місцевих рад, голів районних рад, міських, селищних, сільських голів, усіх працівників органів місцевого самоврядування.

         Тож нехай підґрунтям тих змін, яких очікують мешканці територіальних громад, будуть високий професіоналізм, компетентність,  відповідальність та активна громадянська позиція.

Щиро зичу усім вам міцного здоров’я, наснаги, рішучості, витримки та оптимізму у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпного джерела енергії у справі служіння інтересам територіальних громад для гармонійного та всебічного розвитку рідної Хмельниччини та Української Держави!

З Днем місцевого самоврядування, шановні колеги!

З повагою Віолета ЛАБАЗЮК,

голова Хмельницької обласної ради

 

 

попередня статтяВіолета Лабазюк: «Волонтерів об´єднує одне – любов до України, любов до українця і до ближнього свого»
наступна статтяОнлайн-трансляція урочистостей з нагоди Дня місцевого самоврядування