Підопічного Хмельницького геріатричного пансіонату привітали зі 100-літнім ювілеєм

Минулої п´ятниці, 10 лютого, працівники та підопічні Хмельницького геріатричного пансіонату привітали зі 100-літнім ювілеєм Скібіцького Петра Івановича, який вже кілька років проживає у цьому закладі.

З привітальним словом до ювіляра звернувся директор пансіонату Іван Моцний.

«100 років – солідний  ювілей. І хочеться побажати Вам тільки одного – міцного  здоров’я. Ви вже багато чого побачили на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх. Тому в цей день у нас лише одне побажання: аби Ви дожили до української Перемоги. З ювілеєм Вас!», – сказав Іван Володимирович у своєму вітальному слові.

Від імені голови обласної ради Віолети Лабазюк директор пансіонату нагородив ювіляра Грамотою облради та цінним подарунком.

До привітань приєдналися працівники та підопічні пансіонату, які побажали Петру Скібіцькому міцності духу та спокійного життя у мирній Україні.

Для ювіляра також прозвучали улюблені його серцю пісні у виконанні учасників гурту «Журавка» та поетичні вітання у виконанні літературного-поетичного гуртка «Перлини мудрості».

Скібіцький Петро Іванович народився у мальовничому селі Осташки на Хмельниччині, пережив окупацію та депортацію у Німеччину під час Другої світової війни, брав участь у відбудові країни.

Ювіляр у житті багато працював, але завжди знаходив час для української пісні, яка є своєрідним кодом нашої нації.

Тож, довгих літ Вам, Петре Івановичу!

За матеріалами Хмельницького геріатричного пансіонату

 

 

попередня статтяВічна пам’ять та слава Героям, які загинули за незалежність України!
наступна статтяРинок праці Хмельниччини: майже 60% вакансій – робітничі професії