Віолета Лабазюк разом з ректором Західноукраїнського національного університету передали авто для прикордонників

Вчора голова обласної ради Віолета Лабазюк спільно з ректором Національної державної прикордонної академії ім. Б. Хмельницького Олександром Луцьким мали робочу зустріч з ректором Тернопільського Західноукраїнського національного університету Андрієм Крисоватим та директором Хмельницького навчально-наукового інституту цього вишу Анастасією Пундою.

Віолета Олександрівна долучилась до передачі авто Ford Ranger з необхідною провізією від ректора Західноукраїнського національного університету та його команди для потреб одного з військових підрозділів Національної академії державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, що боронять Україну від ворога на передовій.

У ході розмови голова ради зазначила, шо на сьогоднішній день Хмельниччина має найвищі показники та результати у сфері освіти серед інших регіонів України.

«Завдяки Збройним силам України наші діти мають можливість здобувати якісну освіту у форматі офлайн, брати участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах, підвищуючи рівень своїх навичок та здобуваючи нові перемоги в ім’я рідної Хмельниччини. Кожен здобуток нашої молоді – це вагомий внесок у нашу Перемогу та відбудову України», – наголосила Віолета Лабазюк.

За активну підтримку розвитку освітньої галузі України в умовах війни та підтримку ЗСУ голова обласної ради вручила ректору Західноукраїнського національного університету Андрію Крисоватому нагрудний знак «За державницьку позицію» та прапор Хмельницької області.

попередня статтяСьогодні – День філолога
наступна стаття25 травня – День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації