У Чемеровецькому медичному фаховому коледжі відбулася посвята у студенти

 

29 вересня у Чемеровецькому медичному фаховому коледжі відбулася посвята у студенти. У заході взяв участь заступник голови обласної ради Валентин Соколюк.

“Ви розпочинаєте свій шлях до здобуття професії у непростий час випробувань для нашої країни. Саме тому професія медичного працівника набула особливого значення та ваги. Вибір вами професії медика вимагає органічного поєднання високих моральних якостей, освіченості, професійної ерудиції та майстерності. А у теперішній час – ще й патріотизму”,  – сказав посадовець.

Також Валентин Іванович зазначив, що на сьогодні одним із пріоритетних  завдань обласної влади є підтримка галузі охорони здоров’я. Саме за рахунок фінансування із обласного бюджету у Чемеровецькому медичному фаховому коледжі проводиться суттєва робота щодо розвитку матеріально-технічної та інформаційної бази закладу.

“Попереду у вас – насичена подіями пора студентського життя. Для когось здобутий фах стане основним на все життя, комусь – просто певним перехідним етапом для руху вперед у здобутті вищої кваліфікації. Після Перемоги над ворогом саме вам доведеться уже на практиці втілювати в реалії стратегічний шлях вітчизняної галузі охорони здоров’я, забезпечуючи населення наших міст і сіл ефективною та доступною медичною допомогою”, –  додав Валентин Іванович, звертаючись до першокурсників та побажав їм успіхів у навчанні.

Також Валентин Соколюк подякував керівництву та колективу коледжу за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих медичних працівників.

попередня статтяВіолета Лабазюк привітала військовослужбовців із річницею створення військової частини
наступна статтяУ Волочиському ліцеї №1 відкрили меморіальну дошку та зал Слави