Мистецький конкурс культурно-мистецьких проєктів на організацію і проведення заходів з промоції читання 2024: деталі участі

Цьогоріч Український інститут книги вдруге проведе мистецький конкурс культурно-мистецьких проєктів на організацію і проведення заходів з промоції читання.

До участі у конкурсі запрошуються юридичні особи всіх форм власності та фізичні особи-підприємці, зареєстровані в Україні.

Мета цьогорічного конкурсу – підтримати культурно-мистецькі проєкти за такими пріоритетними тематичними напрямами:

  1. Як говорити з дітьми про війну і травму?
  2. Популяризація української літератури та корінних народів України, різних жанрів для різних вікових категорій української та іноземної аудиторії.
  3. Створення тренду читання як дозвілля, читання для навчання, розвитку критичного та аналітичного мислення, вміння пояснювати власну думку для досягнення професійного розвитку і соціальної адаптації як неодмінної передумови досягнення успіху в житті, для підтримки ментального здоров’я.
  4. Деколонізація у сфері української літератури та бібліотечної справи.
  5. Формування сучасних практик, що можуть бути використані для популяризації читання серед дітей та підлітків, батьків.

Дедлайн прийому заявок: 20 лютого 2024, 18:00.

Учасник може подати заявку на виконання одного культурно-мистецького проєкту.

Заявку в електронній формі (завірені в установленому порядку копії документів) потрібно надіслати на офіційну е-адресу Інституту ubi@ubi.org.ua. У темі електронного листа обов’язково зазначити: «Заявка на участь у конкурсі заходів із промоції читання (назва учасника)».

Заявку у паперовій формі, завірену підписом уповноваженої особи та печаткою (за наявності), потрібно надіслати на офіційну поштову адресу Інституту: м. Київ, вул. Лаврська, 9, корпус 20.

Контактна особа: Ірина Кузьменко, очільниця відділу промоції читання, (098) 985 72 20, е-адреса: iryna.kuzmenko@ubi.org.ua.

Дізнатися тематичні пріоритетні напрями конкурсу та деталі подачі заявок можна за посиланням: https://bit.ly/48Jz3rs.

Джерело: Український інститут книги

попередня статтяРозпочався прийом заявок на технологічні змагання TEKNOFEST 2024 у Туреччині
наступна статтяМіндовкілля запустило застосунок ЕкоЗагроза