Проєкти рішень чергової 21 сесії

Проєкти рішень чергової 21 сесії

 № з/п Назва питання
1. Про зняття з розгляду депутатських запитів.
2. Про продовження терміну розгляду депутатських запитів.
Про нові депутатські запити.
3. Про призначення Побережного Анатолія Івановича на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Хмельницької обласної ради.
4. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради, першого заступника голови обласної ради.
5. Про внесення змін до рішення Хмельницької обласної ради від 19 жовтня 2011 року № 17-6/2011 “Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області, управління якими здійснює Хмельницька обласна рада».
6. Про внесення змін до рішення обласної ради від 27.03.2024 №8-19/2024 «Про надання згоди на безоплатну передачу майна з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області».
7. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей з балансу підприємств, закладів та організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області.
8. Про припинення права  власності на земельну ділянку.
9. Про Перелік об’єктів малої приватизації (окреме майно) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області, що підлягають приватизації у 2024 році.
10. Про надання згоди на безоплатну передачу квартири із комунальної власності Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області.
11. Про встановлення ставок рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів місцевого значення.
12. Про внесення змін до рішення обласної ради від 22 грудня 2021 року        № 66-7/2021 «Про обласну премію імені Володимира Гериновича за кращу роботу в галузі історико-культурних та краєзнавчих досліджень.
13. Про результати діяльності органів прокуратури Хмельницької області       у І півріччі 2024 року.
14. Про затвердження списку присяжних Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області.
15. Про затвердження списку присяжних Ярмолинецького районного суду Хмельницької області.
16. Про звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо полонених та безвісти зниклих захисників Сил Оборони України.