«Козаки Поділля» віншували захисників та захисниць

До Дня захисників та захисниць України та Дня козацтва, а також з нагоди відкриття концертного сезону артисти Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» разом з вихованцями Дитячої студії «Козаки Поділля» подарували глядачам яскраву концертну програму з народних пісень та танців, сповнених патріотичного змісту та справжнього козацького запалу.

Під час вступної частини від керівництва обласної ради колектив ансамблю привітав  заступник начальника відділу з питань місцевого самоврядування та комунікацій виконавчого апарату обласної ради Микола Панасюк. Він вручив Подяку обласної ради артистці оркестру ансамблю “Козаки Поділля” Оксані Василевській та, зокрема, зазначив, що творчість популярного ансамблю є своєрідною візитівкою Хмельниччини, її гордістю та мистецькою окрасою.

Майстерністю пісні та танцю артисти передали глядачам розповіді про подвиги захисників та захисниць України від часів козацької доби до сучасності, їх мужність, відвагу та любов до рідної України.  Важливо, що частина коштів від реалізації квитків за концерт спрямована на потреби Збройних сил України.

попередня статтяХмельниччина долучилася до загальнонаціональної хвилини мовчання
наступна статтяВіолета Лабазюк вручила відзнаки до Дня захисників та захисниць України